Партията на Слави Трифонов "Няма такава държава" вече започна набирането на членове. Това става през районните координатори, чиито имена и координати са публикувани на сайта на учредената в събота при пълна секретност формация.

Единствените условия за членство са пълнолетие и българско гражданство. Кандидатите трябва да изпратят автобиография, която трябва да бъде одобрена в София.

"Няма такава държава" все още няма централа и офиси в страната, но има координатори дори в малки населени места като Елена, Златарица, Стражица, Бобошево, Кочериново и т.н. В София и големите градове, като Пловдив координаторите са няколко, пише Trafficnews.bg.

Повечето имена на функционерите на Слави не са много популярни, но има и такива с опит от други партии. Във Варна като човек за контакт е посочен Александър Тодоров - бивш общински съветник от СДС и кандидат за депутат от ОДС. В Стара Загора представител е Жоро Христакиев от Движение "Днес", което събираше подписите за референдума на Трифонов.

В Пазарджик „Няма такава държава" се представлява от настоящия общински съветник и кандидат за следващия Общински съвет Руди Синапов.

През 2015-а той влезе в местния парламент от групата на Реформаторския блок, а на 27 октомври се явява като кандидат за съветник от коалиция "БСП за България" (б.р. - в нея в Пазарджик влизат Земеделски народен съюз, Партия на зелените, Социалдемократическа партия, НФСБ, Движение за радикална промяна "Българска пролет"). 

В Хасково за "Няма такава държава" ще работи Денислав Димитров, който бе кандидат-депутат от "Движение 21" на Татяна Дончева.
В Смолян координатор е Асен Кехайов, който беше участник в „Шоуто на Слави”, когато се правеха кастинги за политици.

В Пловдив координатори са адвокат Николина Деспотова-Кузева, психологът Манол Манолов и Димитър Миланов. В Асеновград членове за "Няма такава държава" набира Васил Апостолов.