Предайте на членовете ни и на обществото, че не сме се разцепили - заедно продължаваме да се борим за тях и няма да ги предадем. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова по време на заседанието на 49-ия Конгрес на БСП, предаде aгенция „Фокус“.
„Най-напред да благодаря на екипите, които работиха в много кратки срокове, за да осигурят провеждането на Конгреса днес. Благодаря на всички, които участваха в предварителното обсъждане и подготовка на проектите за документи на конгреса в цялата страна и във всички дискусии, които проведоха. Благодаря на вас за активното участие, за енергията, която ни донесохте от цялата страна и за мъдростта на взетите решения“, каза лидерът на БСП.

Нинова заяви пред делегатите, че са опровергали всички съмнения, че БСП не е готова със своя алтернатива на управлението на ГЕРБ. „Моля, пренесете тези мъдри решения и тази енергия днес оттук в цялата страна до всеки наш член, симпатизант, до цялото общество. Предайте им, че не сме се разцепили, че не сме разделени, че силни, заедно и единни продължаваме по своя път. Предайте им, че сме готови и продължаваме да се борим за тях и че няма да ги предадем. На добър час и благодаря за всичко“, каза в своето слово към Конгреса Корнелия Нинова.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!