Лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки написа гневен пост в социалните мреци по повод случващото се в парламента. Ето какво написа той в личния си фейсбук профил:

„ПОЗОР!
Гледам прякото излъчване от Народното събрание – младите хора, лицата на протестите от миналото лято, които викаха “Мутри вън!“, седят като гости на балкона. На депутатските места отново са се настанили стари изтъркани политически муцуни, които на всяка цена, дори и срещу човешкото си достойнство, са готови да се унижават, само и само да са на държавната хранилка.“, заяви лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки.

По думите му, ето такива политически „мутри“ представляват младите българи, които отново останаха отстрани – излъгани и разочаровани.

„Изчегъртване трябва на цялата политическа система и на всички мутри, които с лозунга мутри вън нагло излъгаха стотици млади хора и влязоха в парламента.”, каза още Марешки и допълни:

„Те не само не представляват протеста и желанието на българите за промяна, не само нямат намерение да променят системата, а нещо повече – изкопаха дъното на българската политика и от това тепърва ще страдат милиони българи.
ПРОДАЖНИЦИ! ПОЗОР! ОСТАВКА! ЗАТВОР!“