Скандалът около приетия по инициатива на „Възраждане” закон срещу пропагандата на третия пол в училищата расте в всяка изминала минута.

Оказа се, че черният списък на учители, които са срещу закона, не е правен от „Възраждане”-Варна, а от пепетата. Това разкри лидерът на „Възраждане” д-р Костадин Костадинов. С остър коментар той закова Лена Бориславова, която днес обяви във фейсбук: „Днешните "възрожденци" са жалки лъжци!”.

Не всеки лъжец и хомосексуален пропагандист е активист на ПП-ДБ, но всеки активист на ПП-ДБ е лъжец и хомосексуален пропагандист, отговори Костадинов.

Лена Бориславова взриви фейса: Днешните "възрожденци" са жалки лъжци!

Ето коментара на лидера на „Възраждане” Костадин Костадинов:

"Знаете ли защо девизът на "Доносническа България" е "нито ден без донос, всеки донос носи бонус"?  След като може би най-големият срам на Варна през последните години, активистката на ДБ Постелка Пиколова, измисли списък на учители, съставен от "Възраждане", който се оказа съставен по поръчка на фондация "Америка за България" и фондация "Заедно в час", вчера Яви Божанката, известен джендър-активист на ПП-ДБ и най-големият позор за Габрово през последните години, измисли друг списък, съставен във "вътрешен чат" на "Възраждане" в Телеграм. Е, оказа се, че:

1. Не е вътрешен чат, а публична група.

2. Не е на "Възраждане", а на привърженици на "Възраждане".

3. Списъкът е на напълно случаен човек, който е напълно възможно и да е самата Божанка, защото в Телеграм анонимността е пълна.

Изводът, уважаеми сънародници, е, че не всеки лъжец и хомосексуален пропагандист е активист на "Доносническа България", но всеки активист на "Доносническа България" е лъжец и хомосексуален пропагандист".