Калин Вельов направи коментар на коментарите за избора му на кандидат-министър на културата в проектокабинета на ГЕРБ-СДС. Въпреки че шансовете за правителство на коалицията бяха малко още от началото, коментарите за предложения състав бяха много.

"Чета много гръмки и крайни коментари на колеги от сектора на изкуствата и се чудя дали след година ще потвърдят думите си или някои ще си трият публикациите. Дали от срам, дали заради друго. Пилците се броят наесен, са казали мъдрите хора", написа във фейсбук Вельов.

В коментара си той посочи още:

"Не само в политиката, но и в живота, е важно да бъдем търпеливи. Да не избързваме, да изчакваме правилния момент, но и да не го изпускаме. Защото животът често поднася изненади, странни обрати и неочаквана смяна на посоката на вятъра. Казвам го от опит. Личен и понякога труден опит. И продължавам всеки ден да си взимам житейските уроци. Опитвам се също да бъда добър с лошите и търпелив с нервните".

Не само в политиката, но и в живота, е важно да бъдем търпеливи. Да не избързваме, да изчакваме правилния момент, но и...

Публикувахте от Kalin Veliov в Четвъртък, 22 април 2021 г.