Група провалени политици са внесли в деловодството на Народното събрание законопроект за изменение на Закона за съдебната власт, с който , под предлог изтекли мандати на висши органи на съдебната власт се опитват да постигнат една, единствена цел - искат на всяка цена да блокират избора на нов главен прокурор и да гарантират безсрочното оставане на поста му на и.ф. Главен прокурор.

По този начин те изпълняват волята на политическия си кръстник - мистър Кеш - президента Радев. 

Кирил Петков, Надежда Йорданова, Николай Денков, Асен Василев, Божидар Божанов, Лена Бориславова и техни съпартийци са готови да нарушат Конституцията на България (за пореден път) и да пренебрегнат решенията на Конституционния съд, само и само удобният за тях Сарафов да запази на поста си. Целта е вечен главен прокурор на България - Сарафов. 

Защото знаят, че при него всички сигнали, проверки, скандали и гейтове биват потулени и потъват без последствия.

Ето, това е доказателството, за това, за което говоря - за скандалите с пудели, пачки, за схемите на мистър Кеш Радев, схемите с Лукойл и ала-бала с президента и всички корупционни, вредни за хората практики, които аз ще разоблича до край въпреки тях! Защото хората имат право и необходимост от Ново начало.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!