Хората ще си кажат, че ревнувам, защото не са ме взели във властта. Аз винаги съм бил в опозиция на всяко едно управление. Това заяви Веселин Марешки в ефира на bTV.
"Бяхме готови да ни дадат шанс да си покажем качествата, но не ни го дадоха. Не сме обидени, но четем какво казва самият виден гарбаджия за управлението на ГЕРБ и т.н", добави той.

"Когато човек няма присъда, той е невинен, но от друга страна в парламентта има хора, обвинени в ограбване на енергетика, икономика и т.н. за десетки милиони. Те са в парламента и се гордеят с тях. Цветанов бе вицепремиер, министър и имаше присъда. Той си бе в парламента и бе шеф на парламентарната група", каза Марешки.

"За да ви покажа, че не съм женен за този пост, съм готов да го напусна. Поставих им условие и казах - нека двете управляващи партии да изпълнт по едно тяхно обещание. Ако се съберат днес и го изпълнят - едните да дадат 300 лева пенсии, а другите - да направят държавна фирма с картелите на горивата, се махам", добави депутатът.

Запитан дали си продава петролния бизнес, той каза: "Има много фалшиви новини по наш адрес. Нито един бизнес не ми пречи, по-скоро аптечният бизнес ми тежи, защото става много голям, петролният ми е много приятен, дори мисля да го разширявам. Иначе нямам намерение да продавам и аптечния бизнес, работи си много добре".

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!