Скъпи приятели, начело на държавата стоят вредни за спорта и недостойни да управляват България хора. Това написа във "Фейсбук" Станислав Недков след отправените обвинения по-рано днес. 

Служебният министър на спорта Андрей Кузманов и говорителят на Министерски съвет Антон Кутев aтакуваха Стъки преди часове.

"Другият, който през цялото време е бил финансиран като спортен клуб, става дума за ММА, става дума за Станислав Недков, т.нар. Стъки. Не само, че е вземал по 200 000 лева годишно за финансиране на спортния клуб, а накрая взема и 220 000 лева вече като неправителствена организация, от които 120 000 лева тази година. Като направим сметката, че т. нар. Стъки е получил над 1 млн. лева финансиране", каза  Антон Кутев.

Посегнаха и на спортното министерство! Кралев изригна срещу министър Кузманов и Кутев, скандалът е огромен! ВИДЕО

Отговорът на Стъки не закъсня:

"Говорителят на кабинета Антон Кутев и служебният министър на спорта Андрей Кузманов се превърнаха в жълтите глашатаи на Румен Радев.

Днес по изключително грозен и манипулативен начин двамата господа хвърлиха в публичното пространство поредица от лъжи, целящи личното ми дискредитирането и това на спорта ММА.

Направен бе опит да се внуши на обществото, че хората във федерацията по ММА са престъпници. 

Никога не съм си позволявал да агитирам или да ползвам за политически цели федерацията по ММА, но понеже съм я създал и отгледал, както сина ми, ще ви кажа господа нещастници, че тоя път много сгрешихте! Ще я браня и защитавам до дупка!

Утре сутринта в 7:30 съм в сутрешния блок на НОВА. Очаквайте новини и разкрития", написа Недков във "Фейсбук".

 

Скъпи приятели, Начело на държавата стоят вредни за спорта и недостойни да управляват България хора. Говорителят на...

Публикувахте от Stanislav Nedkov в Сряда, 16 юни 2021 г.