Вече е кристално ясно, че Арман Бабикян, Николай Хаджигенов и Велислав Минеков са напълно отчаяни - зарязаха призивите за светло бъдеще на народа и залагат на единственото, на което са способни – разпространение на фалшиви новини и внушения на килограм, пише Tribune.bg.

Всичко това обилно полято със сироп от гнусни квалификации и манипулативни внушения, каквито могат да хрумнат единствено на хора с нечистоплътно съзнание.

Само преди дни четвъртият в „Триото“ Светослав Трайков завъртя фалшива новина, че Борисов се крие в Ниш и пие с гангстери - оказа се, че е манипулирана снимка от преди две години, на която в действителност са българският премиер, австрийският канцлер Курц и шефът на Европейската комисия Доналд Туск.

Въпреки резила си „Отровното трио“ продължава да произвежда ежедневно нови фалшификати със стари снимки на Борисов.

В пост на адвоката Николай Хаджигенов са пуснати две снимки-едната на Хитлер с генералите му, а другата на Борисов с различни полицейски шефове на оперативка. Под нея се мъдри текст на „Д-р Коронов“, фалшива страница във Фейсбук със снимката на ген. Мутафчийски. В него пише „Обсъждаме КПП-тата“.

Истината е, че снимката е от оперативка на Борисов на 4-ти август 2018 година, по време на негова инспекция на оградата на границата с Турция. На нея се вижда шефът на „Гранична полиция“ Светлан Качиков.

Само преди дни Бойко Борисов увери българските граждани, че не се предвижда връщането на строгите противоепидемични мерки. „Фалшиви новини и спекулации са твърденията, че правителството ще налага нови и по-тежки мерки срещу коронавируса.

Нито ще се правят КПП-та, нито ще се затварят градове. На среща на Националния оперативен щаб в Министерския съвет здравният министър ми докладва, че България е на 26-о място по заболеваемост на 100 000 души от населението от COVID-19 в Европа.

Sтраната ни държи под контрол развитието на епидемията и не позволява претоварване на здравната система. Осигурили сме необходимия ресурс от предпазни средства и медикаменти за 6 месеца напред“, написа премиерът в своя Фейсбук профил.

Бабикян и колегите му станаха за смях след като месеци наред продължават да твърдят, че на протестите срещу правителството имало над 150 000 души, което е практически невъзможно, тъй като площада пред Министерски съвет по цялото си продължение не побира повече от 6 хиляди души.