Имам усещането, че ние се връщаме 11 години назад, когато Борисов дойде на власт с обещанието за възмездие. Такъв беше неговия ореол - че ще въздаде възмездие след корумпираното управление на Сергей Станишев.

Днес отново ние очакваме някой да въздаде възмездие. Днес отново говорим за корупция, мутризация, за откраднати бизнеси. Страшни неща се казаха в комисията "Манолова". 

Това коментира в ефира на Нова тв Валерия Велева.

Ние не можем да бъдем съдници. Комисията не може да бъде съдник. Това се извършва от компетентните органи. За съжаление, всичко, което беше изнесено в комисията, поради факта на нейното конструиране, се превърна в някаква степен във фарс.

Представете си какъв театър са гледали всички европейски посолства, които са наблюдавали всичко това, което ние им предложихме в последните три дни с цялата тази атмосфера в комисията, която беше изключително неадекватна за мястото, където тази комисия заседаваше, подчерта тя.

Не може една държава по този начин да показва колко е неадекватна и до каква степен бизнеса е паднал. Ние показахме, че бизнеса у нас е на абсолютно мутренско ниво, коментира Велева.