Влогърът Стефан Попов-Чефо коментира шансовете за съставяне на правителство с втория мандат на "Продължаваме промяната". Днес от там обявиха, че техен кандидат за премиер ще бъде бившия образователен министър акад. Николай Денков.

"Мисля, че е ясно, че втория мандат за съставяне на правителство е общо взето една проформа. То е ясно, че няма да мине. Самата личност на г-н Николай Денков е достатъчно качествена. Личното ми впечатление от него е, че чете, че е е интелигентен, но това няма значение. И мен да предложат, и Башар Рахал да предложат, то е ясно, че това няма да мине. Ще се върви към третия мандат", каза той в предаването "Пресечна точка" по "Нова телевизия".

Чефо даде своето мнение и за намалената ваканция на депутатите.

"Аз обичам тяхното качество винаги да балансират своите ваканции. И още повече ако си намалят ваканцията, най-често си увеличават заплатата. Така че съвсем скоро очаквам и това. Колкото повече се бавят, толкова повече власт има президента, така че той не се е разбързал. Колкото до резултатите от социологическите проучвания, според мен интелигентният човек няма как да се повлияе от тях", заяви още влогърът.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук