Всеобщата погнуса и отвращение вече няма да стигат дори за наказателен вот. Заснемат видео с цели разговори и явна демонстрация на фалшификация на бюлетини, но изборите на това място не са касирани на мига, написа във фейсбук журналистът Лияна Панделиева.

Всеобщата погнуса и отвращение вече няма да стигат дори за наказателен вот

„Пребиват почти до обезобразяване наблюдател във видинска секция в квартала на хората с каруци и той също показва записи, но и тези избори не са касирани. Видеа с безобразни фалшификации се леят от цяла България – и от места, където би могло да бъдат сложени машини, и от места, където няма нужда, но още нито едни компрометирани избори не са касирани, „пише още тя.

Публикуваме целият текст без редакторска намеса:

Нещо генерално не ми е ясно:

Заснемат видео с цели разговори и явна демонстрация на фалшификация на бюлетини, но изборите на това място не са касирани НА МИГА.

Пребиват почти до обезобразяване наблюдател във видинска секция в квартала на хората с каруци и той също показва записи, но и тези избори не са касирани.

Видеа с безобразни фалшификации се леят от цяла България – и от места, където би могло да бъдат сложени машини, и от места, където няма нужда, но още нито едни компрометирани избори не са касирани.

Ще се води разследване. Ще мислят – колко законно е престъплението за подмяна на вота.

Както е тръгнало, на следващите избори избиратели ще бъдат предимно роднините и съседите на кандидатите. Всеобщата погнуса и отвращение вече няма да стигат гласувящи дори за наказателен вот.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук