Всички се питат какво точно се случва в Луково. Отново се провежда акция на полицията. В района са струпани коли на жандармерията, но не само.

Прави впечатление, че върху бронираната техника има разположени термокамери. Има и линейка. На платформа бе докарана и верижна бронирана машина. Както БЛИЦ вече информира тази сутрин на извънредно съвещание с участието на премиера Борисов е било решено в операцията по залавянето на шесторния убиец от Нови Исъкр да се включат и командоси и високопроходима техника от армията. 

Струпването на нови сили на полицията и жандармерията може би означава, че започва финалният етап от издирването на заподозрения за шесторното убийство в Нови Искър бандит Росен Ангелов, който се укрива точно в района. 

БЛИЦ припомня, че къщата, която е обитавал убиецът, е като декор от филм на ужасите. 

Той си е направил импровизирана тренировъчна площадка, където е имал лежанка и е стрелял по мишени, видя репортер на БЛИЦ.

От пробойните по пластмасови бутилки и метална плоскост обаче може да се съди, че издирваният е въоръжен до зъби, тъй като оръжията са две. Става въпрос за бойни патрони и следи от сачми на въздушна пушка.

ОЧАКВАЙТЕ СЛЕД МИНУТИ В БЛИЦ ПОДРОБНОСТИ ОТ БРИФИНГА НА МВР ЗА ШЕСТОРНОТО УБИЙСТВО В НОВИ ИСКЪР