Криминалисти вече са събрали пъзела от фаталния 31 декември. Оказва се, че една от разпространените вече версии как килърът Росен влязъл в Къщата на ужасите в Нови Искър и първо застрелял с много куршуми Неделчо и сина му Георги, не е актуална. Кети Николова е била убита първа в този ден, пише „Телеграф“.

Следобед жената излязла заедно с домашния си любимец немската овчарка Нерон на разходка. Росен искал да се видят, при което отишъл пеша до къщата на жената и я срещнал с кучето.

Бившият затворник, Кети и Нерон се качили в семейния джип на жената БМВ Х5 с регистрационен номер СВ4153КВ, който се издирваше, но беше намерен късно вечерта във вторник. С него мъжът, жената и кучето се качили отново в гористата местност, известна като Ранова нива, намираща се на 4-5 км от Къщата на ужасите. Дали Росен е планирал да застреля Кети или между тях е избухнал скандал, довел до изстрелите, предстои да се изясни.

Жената е застреляна в гръб, като е имало и контролен изстрел в главата. След това тялото ѝ е изхвърлено в кладенец в района на местността Партизанките.

На 50 м от него журналисти откриха тефтер на жената, в който има любовни послания и сметки за ток и описани суми по кредити към различни институции. Вчера в същия район бе открит и мобилният ѝ телефон.

От мястото на екзекуцията кучето Нерон избягало и се прибрало в къщата на Кети, което ужасно разтревожило близките ѝ. Съпругът Неделчо звънял на сина си Георги, който работел в Курило, да се връща, за да търсят Кети, защото Нерон се прибрал, а нея я няма. През това време към къщата на ул. „Лозянски дол“ пеша вървял и убиецът. Смята се, че той е влязъл и започнал да стреля по хората наред.

Най-много куршуми – около десетина, са изпразнени в тялото на Неделчо, което според криминални психолози показват голям афект, типичен за престъпления от ревност. Синът му Георги е убит с изстрел в гърдите, дъщерята на Кети – 16-годишната Нанси, е
простреляна в слепоочието, а гаджето ѝ Боби, който трябвало да празнува с приятели в Курило, но в последния момент решил да остане с Нанси е убит с 3-4 изстрела в главата. Извършителят гръмнал и тъщата на Неделчо баба Еленка, която била неподвижна и седяла на дивана в хола.

За момента няма данни издирваният Росен да е имал съучастник, обясниха разследващи.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!