Притеснителен сигнал за агресивни кучета във Враца е публикуван в социалната мрежа. Десимира Николова написа в социалната мрежа Фейсбук, че е станала свидетел на това как две кучета са проявили ужасяваща агресия. Действието се развило на алеята на стадион "Христо Ботев" във Враца, съобщава GlasNews.bg.

Агресивните кучета са се нахвърлили на домашни любимци - също кучета, но по-малки. По-малките кучета са пострадали сериозно, наранени са и стопаните им. 

"Тези две кучета почти разкъсаха две малки кученца и нараниха сериозно стопаните им!", написа жената. Десимира публикува и снимки, на които се виждат кучетата, за които се твърди, че са проявили агресия. Жената предполага, че двете агресивни кучета са домашни, тъй като са имали поставени каишки.

"Предполагам, че собственикът е един, защото се движеха заедно! Ще се радвам да се включат и пострадалите, за да разкажат историята от първо лице", добави още Десимира.

Емил Иванов публикува снимка в коментарите под поста, на която виждаме малко куче, което е разпердушинено. Мъжът твърди, че животното изглежда по този начин, тъй като е било нападното от двете агресивни кучета.

"Ето резултатът от нападението на тези кучета - моето кученце бере душа", написа мъжът. Иванов споделя, че му е било трудно да изтръгне домашния си любимец от зъбите на кучетата.

"Аз също пострадах и издирвам собственика. Доколкото разбрах е младо момче - на около 30 години, без коса. Ако някой разбере нещо за него, нека да ми даде информация", добави още Емил Иванов. Иванов вече е сигнализирал отговорните институции за случилото се и очаква тяхната реакция.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук