Маскирана жена надра зверски с ключ паркиран пред блок 73 в бургаския жк „Меден рудник” автомобил. Това съобщи "Флагман".

Кадри от посегателството разпространи собственичката на возилото – Гинка С., чието семейство за щастие е монтирало камера за видеонаблюдение, която е уловила точния момент, в който е атакувана колата.

„Моля за помощ да открием тази жена, надраскала цялата ни кола умишлено. Случката е от 26 април. Ако някой я познава, моля за информация! Благодаря!”, написа собственичката на надраното с ключ возило.

Кадрите са достатъчно красноречиви. На тях се вижда облечена в черно яке с качулка женска фигура, тъмни дънки и на видима възраст около 50 г., висока около 1.70 м, която се приближава към автомобила и първоначално започва старателно да дере капака, предния десен калник и врата.

След като нанася поне 20 дълбоки драскотини се премества и от лявата страна, където продължава деянието си по продължение на цялата кола. За „десерт” прави и втора обиколка като не пропуска нито един детайл от автомобила. 

Наблюдателни потребители на социалната мрежа Фейсбук обаче забелязаха, че автомобилът е паркиран „странно” – сякаш перпендикулярно на останалите, видими от кадрите. Това обаче може да е следствие на начина, по който в района са ситуирани гаражите.

Въпреки това, дори и колата да е паркирана грешно, това не е оправдание за подобно посегателство върху движимо имущество.