Вече бившият собственик на "Левски" Тодор Батков заяви на последната си пресконференция като президент на клуба, че за 17 години е отделил около 45 милиона лева за отбора. Адвокатът се разплака на раздяла, обявявайки, че предоставя безвъзмездно акциите си на Иво Тонев, Александър Ангелов и Николай Иванов.

"Не знам от къде се реши, че чакам 15-20 милиона лева, за да се махна от "Левски". Винаги съм гледал на "Левски" като на публичен ангажимент. Дори и за последната година отделих близо 1,7 милиона лева", каза Батков.

"Надявам се поне сега да събера пари да изографисам храма, който построих с жена ми в Смолян. Иначе съм добре със здравето. "Левски" ми донесе два стента, но съм добре. Познавам хора с по 12-13 стента, все пак медицината напредна последните години", заяви с усмивка Батков.

"На драго сърце ще помагам и в бъдеще. Ще се включвам в определени каузи, сега обаче искам да заделя 500 хиляди евро за изографисването на храма. Може би за това забавяне Бог се обърна от мен в последните години", каза още Батков.

"Искам да благодаря на хилядите, които ме подкрепяха толкова години, аз оставам един от тях. Сега ще гледам мачове като човек с освободена психика", завърши Батков и беше аплодиран от присъстващите в залата за пресконференции на "Герена", сред които имаше и фенове.

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015