ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Тодор Батков отвърна на феновете на "Левски", които успяха да го ядосат, обявявайки бойкот на отбора при гостуването на "Ботев" (Пловдив) в неделя. Той беше в Община Варна във връзка със спечелен конкурс по правно обслужване по Южен Поток от неговата адвокатска къща. След срещата Батков коментира темата с новия треньор Славиша Йоканович и срамното отпадане от Иртиш (Павлодар), както и заплаши запалянковците, че и той като тях ще обяви бойкот и попита какво ще се случи тогава.

"Мисля, че това вече е прекалено. И аз искам да бойкотирам. Да, аз искам да бойкотирам и няма да платя заплатите другата седмица. И какво ще се случи? Да, аз бойкотирам. Какво става тогава?! Мисля, че е прекалено. И освен това щели да определят стюарди, които ще блокират сектора и да не допускат някой, който са е купил билет", заяви ядосаният Батков.

"Има такива организации в периода 33-та - 45-а година в Германия. Ние на такова ли ще се превръщаме? Малко е прекалено. И то стюардите, които получават възнаграждение от субсидиите, които клубът ни отпуска на фенклубовете всеки месец. На какво прилича това", добави с ултимативен тон адвокатът пред камерата на btv в морската столица.

Той каза още, че в "Левски" на всяка цена трябва да бъде привлечен централен защитник.

"Още не съм се отърсил от шока от Иртиш. Все си мислех, че не може да има дъно, но явно нашата работа стана като Майка България. Всеки път като изпратим някое правителство си казваме, че повече няма накъде да пропадаме и ще тръгнем нагоре. Просто такова чудо не е имало. Първи предварителен кръг, от азиатски отбор... Казахстан се води формално в турнирите на Европа, но всички знаем, че географски е в Азия", каза още Батков.