Словенският нападател на Лудогорец Роман Безяк даде интервю пред сръбското издание „Блиц“ за предстоящия реванш от третия квалификационен кръг на Шампионската лига срещу Партизан. Той изрази учудването си от дефанзивния стил на сръбския тим в първата среща, завършила 0:0 в Разград през миналата седмица. Вторият двубой е утре в Белград от 21:45 часа.
 
„През миналата година Партизан беше много агресивен и нападаше. Играта му беше в защита на собственото му реноме. Сега в първия мач показа голям страх от неуспех. Аз бях много изненадан от играта на Партизан. Това е клуб, който е балкански гранд, а в Разград се отбраняваше като български слабак. В края на краищата всеки тим има право да прилага определена тактика. Ако това носи успех, защо да не играеш дефанзивно. За реванша очаквам друго представяне от Партизан. Заради публиката си тимът не може да играе по същия начин“, заяви Безяк.
 
„Шансовете са 50:50. Лудогорец има 20 класни играчи и треньорът може да прави ротации и затова нямаме проблеми, ако се появят контузии. Никой не е сигурен за титулярното си място. Стартовият състав става ясен непосредствено преди мача. През миналия сезон натрупахме много опит. Не се плашим, че ще играем пред многобройна и страстна публика“, коментира словенският нападател.