Футболният отбор на БЛИЦ отвя с 5:1 "Телеграф" и продължи отличното си представяне напоследък в Макдоналдс Медия Лига. В последните 5 кръга записахме 3 победи и 2 равенства и показахме на съперниците, че не сме за отписване. И след като започнахме да играем дисциплинирано и да тренираме поне по веднъж седмично, резултатите не закъсняха.

В днешната среща с "Телеграф" не се напрягахме много. През есенния полусезон също мушнахме 5 попадения на този съперник, а сега бяхме амбицирани да бъдат повече, за да подобрим головата си разлика. В крайна сметка обаче бързо дръпнахме с 3 гола и значително намалихме оборотите. Стилиян Петров откри резултата, след което вкара и второ попадение. Техничарят Стойко Димитров не пропусна да накаже и днешния ни съперник.

Изненадващо с 2 гола срещу "Телеграф" се отчете Ивайло Славов, който по традиция много не си позволява да минава центъра, тъй като играе стабилно в защитата пред вратаря Веселин Русинов. В отбраната ни днес на висота действаха още Веселин Бонев и Симеон Иванов. Липсваше капитанът Пламен Славов, който в събота пострада при загубата от Хищниците в турнира за Купата на БЛФЗ. Той обаче командваше отлично отбора от тъчлинията и не спираше да дава указания на съотборниците си, които с днешната победа си заработиха още едно качествено напиване.

С прибавените 3 точки БЛИЦ вече има 21 в актива си. Скочихме на 7-ото място във временното класиране. Надяваме се, че много скоро ще бъдем още по-напред...

Подробности за Макдоналдс Медия Лига - ТУК