Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов беше много разочарован след загубата с 1:2 от Норвегия. Той не гарантира, че Любослав Пенев ще остане национален селекционер до края на евроквалификациите. Михайлов съобщи, че предстои събиране на Изпълкома на БФС и на този етап не може да каже нищо по въпроса.

"Норвегия бе по-добрият отбор, прекалено бързи бяха за нас. Тепърва ще анализираме каква е причината", заяви Михайлов след поражението в Осло.

"Нищо не е загубено още. Очевидно ще се борим с Норвегия за третото място в групата. Те имат да идват в София, трябва да ходят и в Азербайджан", продължи шефът на БФС.

"Много от нашите основни играчи не се намират във форма, но за това трябва да питате треньорското ръководство. Не искам да влизам в спортно-технически подробности. Норвегия игра много добър футбол", каза Михайлов.

Попитан за бъдещето на Любо Пенев и дали наставникът остава, Михайлов заяви: "В този момент нищо не мога да кажа, имаме още един мач, ще имаме Изпълком, не съм мислил по този въпрос."

"Според мен през второто полувреме с Хърватия бяхме равностойни. Този мач си беше абсолютен хикс. Днес норвежците имаха много положения, но вторият им гол беше абсолютно късметлийски. Това е част от играта", завърши Боби Михайлов.

Нашата група "Н" за европейските квалификации