Изпълнителният директор на Черноморец (Бургас) Пламен Киряков заяви за БТА, че днес са изпратени писмата до ФИФА и до организацията Pro Agent във връзка с поведението на агента Сокена Ба Бенжелюн, популярна в българското медийно пространство като Мадам Ба.

"Отношенията ни с тази персона съвсем скоро ще намерят своето развитие. Искам да предупредя всички, които са заинтересувани, че документите ще бъдат публикувани по същия начин. Тогава всеки, който се вълнува, ще разбере доста неща за тази госпожа", обясни Киряков.

По-рано днес от бургаския клуб публикуваха на официалния си сайт всички документи покрай неуредиците с ЦСКА покрай трансферите на Мишел Платини и Абел Анисе.

"Надявам се, че и в двата случая - и с Мишел Платини, и с Абел Анисе, БФС ще се вземе в ръце и ще се произнесе адекватно. Защото иначе е отчайваща работа. Органът, който администрира целия процес, да проявява двоен стандарт към клубовете - не би трябвало да се допуска", каза още юристът.

"Именно затова публикувахме абсолютно всичко като документи, за да знаят хората каква е истината. Освен това се надяваме, че така няма да има големи възможности за тълкуване", каза още Киряков.