Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев е доволен и съобщи, че Милан Борян ще пази вратата на "орлите" още утре срещу Ливърпул. Канадският национал беше картотекиран в последния момент и има право да играе на "Анфилд". Първата среща на разградчани в груповата фаза на Шампионската лига е във вторник от 21:45 часа и ще бъде предавана директно по btv action, както и в БЛИЦ директно с картина. 

"Получихме потвърждение от УЕФА за Милан Борян. Той ще пази утре. Не може да си позволим да допуснем грешка. Всичко е съгласувано с УЕФА", съобщи Дерменджиев на пресконференцията си на "Анфилд" преди да изведе футболистите си на тренировка на митичния стадион.

"Анфилд" е митичен стадион. Ливърпул е с голяма история - 5 пъти носител на тази купа. Изпитваме респект и към отбора, и към стадиона. Още след като преодоляхме Стяуа казахме, че ще спечелим точки. От кой отбор и колко, е трудно да се каже. Горди сме, че играем в Шампионската лига. За нас е чест, че се изправяме срещу Ливърпул. Надявам се, че от шестте мача ще спечелим точки“, продължи наставникът на Лудогорец.

"Имаме изграден стил на игра, така както и Ливърпул си има свой. Ние ще се опитаме да играем нашата си игра утре. Ако се наложи, ще се защитаваме. Принципно играем атакуващо, знаете го това нещо. Ще направим всичко възможно да атакуваме добре", каза Дерменджиев, който даде коментар и за загубата на "мърсисайдци" с 0:1 от Астън Вила - "Най-важното в мача Ливърпул – Астън Вила бе това, че треньорът на домакините съхрани някои от основните си футболисти за нашия мач."


ЕТО ЦЕНИТЕ ЗА ТРИТЕ ДОМАКИНСКИ МАЧА

ОТБОР СЕКТОР "А" СЕКТОР "Б" "ЛЪВЧЕТА" СЕКТОР "В" СЕКТОР "Г"
Реал (М) 100 50 60 75 50
Базел 80 30 40 60 30
Ливърпул 90 40 55 70 45


Шампионска лига - сезон 2014/15

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите


dermendjiev_anfield.jpg