Нападателят на Лудогорец Михаил Александров изрази надежда, че лудите неща свързани с неговия клуб ще продължава и в Шампионската лига. „Лудите неща са записани в нашия клуб не само като име, а се превръщат в традиция. Изиграхме много луди мачове в Лига Европа миналата година и се надявам те да продължат и тази в Шампионската лига“, каза Александров на пресконференцията преди гостуването на Ливърпул. Първата среща на разградчани в груповата фаза на Шампионската лига е във вторник от 21:45 часа и ще бъде предавана директно по btv action, както и в БЛИЦ директно с картина. 

„Анфилд" е един от най-емблематичните стадиони в Европа. Аз не идвам за първи път, но смятам, че тръпката за това да си на стадиона, е нещо уникално“, продължи бившият играч на ЦСКА, цитиран от "Гонг". "Не би трябвало да има проблем с новия вратар МИлан Борян. По-скоро ние ще трябва да се приспособим към него, а не той към нас“, допълни националът.

„Не мисля, че публиката ще ни пречи. По-скоро ще ни мотивира. Това е една от най-великите публики в Европа, а и в цял свят. Ние сме играли на пълни трибуни, много хора са викали за нас и срещу нас. Това няма как да влияе на отбора“, заяви още Михаил Александров.

ЕТО ЦЕНИТЕ ЗА ТРИТЕ ДОМАКИНСКИ МАЧА

ОТБОР СЕКТОР "А" СЕКТОР "Б" "ЛЪВЧЕТА" СЕКТОР "В" СЕКТОР "Г"
Реал (М) 100 50 60 75 50
Базел 80 30 40 60 30
Ливърпул 90 40 55 70 45


Шампионска лига - сезон 2014/15

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите