Разцеплението сред феновете на ЦСКА продължава стремглаво да се засилва. Още вчера БЛИЦ ви съобщи за зараждащото се напрежение сред фенската маса заради решението ЦСКА да играе в "А" окръжна. Тези, които бяха на срещата с Васил Божков, обявиха, че представят единната червена общност, но само часове по-късно се оказа съвсем друго. Сериозна част от феновете не са съгласни с взетото решение и се надяват на друг изход за любимия си клуб.

В социалните мрежи и групите с фенове на ЦСКА във "Фейсбук" е пълно с негативни и доста критични мнения срещу това "червените" да започнат от "А" окръжна. От няколко часа във "Фейсбук" феновете подготвят петиция "В подкрепа на идването на Гриша Ганчев". "Хора, гласувайте. Да направим и този последен ход, пък каквото сабя покаже!", пише един от привържениците.

До момента, няколко часа след пускането на петицията, са се подписали 520 фена. Очаква се днешният ден да продължи с актуалните събития около ЦСКА, както и да стане ясна позицията на доста фенове, които са против "А" окръжна./БЛИЦ

ПЕТИЦИЯТА ЗА ГРИША ГАНЧЕВ ТУК