Спортният директор на „Левски“ Георги Иванов, който до Нова година е и треньор на отбора, застана пред камерата на „ТВ +“ ден след победата с 3:2 над шампиона Лудогорец. Той каза, че е много доволен от успеха и се радва на прогреса на своите играчи.
 
“Футболистите демонстрираха дух и желание за победа. Колективът беше ключът към успеха”, заяви Гонзо. Той каза още, че е знаел кои са силните и слабите страни на Лудогорец.
 
“Използвахме чудесно празните пространства. Играчите в предни позиции знаеха много добре какво да правят и как да завършат атаките. Във всеки един мач искам да виждам отбора точно както през първото полувреме срещу Лудогорец”, каза още Георги Иванов и допълни, че независимо от представянето и резултатите на „Левски“ от 1 януари треньор ще е Димитър Димитров–Херо.
 
“С него се чуваме, ако не всеки ден, то поне през ден, два. До края на тази година трябва да си е изградил ясна представа за отбра, за да може през зимната селекция да знае от какви играчи има нужда. Двамата си предлагаме един на друг футболисти и ги коментираме. Той ще пътува в чужбина, за да гледа на живо набелязаните футболисти”.
 
Георги Иванов каза също така, че опитва да не обръща внимание на зложелателите. Според него критиката е нещо хубаво, но когато е градивна, а не злонамерена и целенасочена: “Писна ми да слушам обясненията на разни знайни и незнайни герои от Азия и близките села и градове”.
 
Финансовата ситуация в клуба е трудна. Георги Иванов каза, че отдавна са минали времената, когато „Левски“ и ЦСКА са взимали най-добрите играчи в България. “Футболът вече е бизнес и много пари”, завърши Гонзо.
 
Цялото интервю със спортния директор на Левски можете да гледате в 16:30 в предаването „Спорт +“ по „ТВ +“.