Треньорът на "Левски" Илиан Илиев даде пресконференция на "Герена", след като оставката му не беше приета и той остана начело на "сините". Както вече стана ясно, основното желание на варненеца беше изпълнено и той вече ще работи в екип с добрия си приятел и бивш съотборник Даниел Боримиров. Борето се завърна на поста спортен директор на "Левски". Илиан Илиев сподели на брифинга, че Иво Тонев му е дал пълен картбланш.

"Говорихме 3 часа с Иво Тонев. Казахме си много неща. Той ми каза, че не приема оставката ми. Трябваше футболистите да разберат, че ние каквито и условия да създаваме, те играят на терена. Най-важното нещо е, че с назначаването на Боримиров ще се разпределят отговорностите. Той се е доказал на този пост. Промяната е, че каквото и да се случи до края на сезона, ние ще имаме свобода на действие. Не искам футболистите да играят за мен, а за себе си. Да излизат на терена, да се раздават. Да играят със сърце и да защитават името на "Левски". Последствията за мен или клуба са ясни. Играчите трябва да докажат, че ще оставят сърцето си на терена. Никой не иска да са Марадона или Пеле", заяви Илиев.

"Иво Тонев ми даде пълен картбланш. С Боримиров ни е дадена свобода на действие. Ние трябва да имаме свободата, да играем със състав, който може да изуми някого, и каквото и да стане, да знаем, че пак ще сме ние", добави наставникът на "Левски".