Сагата с Ивайло Петев тепърва ще се разраства, разбра БЛИЦ. Във вторник представянето му като нов треньор на "Левски" се провали, тъй като група "сини" фенове нахлуха на брифинга, съблякоха го по грозен начин и го изгониха от залата за пресконференции. 

Загърбвайки желанието на запалянковците обаче, Батков категорично обяви, че извелият Лудогорец до две шампионски титли треньор ще води "Левски". Това никак не се харесва на запалянковците, които умуват какви действия да предприемат в сряда, когато Петев отново ще бъде на "Герена".

Тренировката е насрочена за 17:00 часа, но доста преди започването й се очаква да стане горещо.

От няколко часа насам феновете на "Левски" се питат дали Ивайло Петев има подписан договор с клуба. Това не стана ясно и от изказването на Батков, който каза, че това е изборът му за заместник на Славиша Йоканович.

От сигурни източници БЛИЦ узна, че Петев не е поставял подписа си върху контракт със "сините". Имал е постигната само устна договорка с ръководството на "Левски".

Дали обаче в сряда ще подпише, все още не е ясно, тъй като не е изключено в крайна сметка Батков да склони и да изпълни искането на феновете. Най-голямата заплаха от тяхна страна е, че ще направят така, че дербито с ЦСКА да не се състои, ако треньор на "Левски" е Ивайло Петев.

БЛИЦ разбра също така, че Батков изобщо не смятал да приема оставките на Наско Сираков и Иво Тонев. Първият обаче заяви, че повече кракът му няма да стъпи на "Герена".

Срядата на "Георги Аспарухов" ще е доста напрегната и гореща. Но не защото "Левски" ще има мач от Шампионска лига, а защото се оправят бакиите в отбора, който тотално се излага вече от доста време.

БЛИЦ TV: Скандални кадри от екшъна на „Герена“!