Новият силен човек в ЦСКА Юлиан Инджов коментира оставката на треньора Стойчо Младенов. Както е известно, специалистът напусна поста си, след като получи ултиматум за спечелване на титлата на България. Преди дни Инджов заяви, че ако не бъде спечелено първото място, то цялото треньорско ръководство трябва да напусне. Младенов почувства натиск и веднага освободи поста си.

„Не беше грешка да искаме титлата. До момента сме създавали комфорт от финансова гледна точка и такава задача, ако беше недостижима, ние нямаше да я поискаме. Безспорно Томов и Младенов направиха много да задържат в това положение клуба, и ние с Манджуков сме готови да го направим. Ние оставки няма как да подадем, ако се наложи да излезем в клуба, няма да си търсим инвестираните пари. Който дойде няма да се ангажира да връща парите. Ние давахме пари на Томов, за да оцелее клуба”, заяви Инджов пред ТВ7.

„Аз разбирам повече от строителство, отколкото от футбол. Ще говорим със спортно техническото ръководство и ще изберем нов треньор”, каза строителният предприемач по темата с наследника на Стойчо Младенов.