ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Спортният директор на "Левски" Наско Сираков, който малко по-рано обяви пред БЛИЦ, че Николай Митов вече не е треньор на "сините", обеща на привържениците на клуба от "Герена", че ще оправи нещата. Запалянковците отново останаха безкрайно разочаровани от срамното представяне срещу Иртиш - загубата с 0:2 вчера, след която "Левски" рано-рано отпадна от Лига Европа.

"Аз съм също толкова разочарован, колкото и те", каза Сираков.

"Но в едно мога да бъдат сигурни, че отбора съм го измъквал от всякакви тежки ситуации, ще го измъкна и този път. И "Левски" тази година ще изглежда, при всички положения, по различен начин", продължи пред "Гонг" спортният директор на "Левски".

Още на старта на новото първенство "сините" гостуват на "Ботев" (Пловдив) и Станимир Стоилов. Ще бъде ли готов "Левски", според Сираков, за началото на първенството?

"Ще направим всичко възможно да сме готови. Първенството тази година ще е достатъчно дълго, така че един, или два мача няма да се отразят по никакъв начин на крайното класиране. Надявам се, най-вече с играта си, "Левски" да показва, че заслужава да бъде първи тази година. Ако не го покажем, то няма да бъдем", сподели началникът.

Сираков каза, че все още не е научил за проблемите на БФС, които се породиха от решението на съда от по-рано днес, че футболната ни централа е нелегитимна.

"Не, не е стигнала такава информация до мен. Честно казано имам достатъчно проблеми на главата с "Левски", за да се занимавам и с футболния съюз. Там въпросите трябва да бъдат отправяни към Боби Михайлов", каза Сираков.