ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Николай Митов вече не е треньор на "Левски"! Очакваната новина долетя от "синия" клуб на път към България след вчерашния резил в Павлодар. Наско Сираков обяви пред БЛИЦ, че Митов вече не е начело на отбора, което голяма част от феновете чакаха с нетърпение да чуят.

"Да, разделихме се с Николай Митов. Проведохме разговор и постигнахме единодушно решение. Желая успех на Митов", обяви Сираков.

"Към момента името на новия треньор не е ясно", добави легендата.

Промяната при "сините" този път наистина беше логична, дори мнозина се питат дали не е закъсняла. "Левски" начело с Митов първо отстъпи на Берое след дузпи и не успя да спечели Купата на България, след което се провали и в първенството, сдавайки шампионската титла на Лудогорец след домакинско равенство 1:1 със Славия в последния кръг. Тоталният резил дойде вчера, когато трагично слабият отбор на Митов отстъпи с 0:2 от казахстанския Иртиш край монголската граница и "Левски" отпадна още в първия квалификационен кръг на Лига Европа.

Както е известно, Митов застана начело на отбора "на пожар" след равенството с Пирин (Гоце Делчев) (1:1) през април, когато наследи на поста Илиан Илиев. Начело с Жадното "сините" успяха да победят Литекс, ЦСКА и Лудогорец, но в крайна сметка това се оказа недостатъчно за спечелването на шампионската титла.