Халфът на ЦСКА Неманя Милисавлевич ще пътува в петък за Пловдив. Там сърбинът ще премине бърз курс на лечение при местен чакръкчия. Звездата на “червените” получи контузия при победата над Берое с 1:0 в мач от 15-ия кръг на “А” група.

Неманя напусна терена в 88-ата минута с подут глезен след много грубо влизане на защитника на гостите Веселин Пенев. Милисавлевич веднага бе откаран в “Пирогов”, където се установи, че глезенът е само навехнат. Ръководството на ЦСКА обаче побърза да вземе мерки и ще изпрати сърбина в Пловдив при човека, който възстанови Емил Гъргоров наскоро. Ако състоянието на халфа се подобри, той може да вземе участие в сблъсъка срещу Черно море във Варна. Мачът е в неделя, 3 ноември, от 14,30 часа.

Лечителят от Пловдив стори истинско чудо преди последното издание на вечното дерби, когато вдигна на крака аса на ЦСКА Емил Гъргоров. До последно участието на Бадема бе под въпрос, след като той пострада при сблъсък с чех в световната квалификация, играна на Националния стадион "Васил Левски" във вторник. Дребничкият техничар отиде в Пловдив в четвъртък сутринта и чакръкчията приложи методите си върху подутия ляв глезен на национала. Каза му само, че следобед може да тренира нормално, а вечерта трябва да наложи проблемното място с компрес. Това помогна на Бадема и въпреки че глезенът му беше все още доста син, в събота той наказа "сините" при победата с 3:0.