Легендарните Георги Велинов и Павел Панов ще са част от шоуто на дербито между ЦСКА и Левски в първи осминафинал за Купата на България. Срещата е в събота от 15:15 ч на Националния стадион "Васил Левски".

Култовият вратар на "армейците" и бомбардирът на "сините" от миналото ще се включат в изпълнението на химна на България преди мача. Велинов и Панов ще имат сериозна помощ от звездите на шоуто "Музикална академия" на ТВ7, пише "Труд". Изпълнение на "Мила Родино" предхождаше и двубоя за първенство миналия месец, но не е дългогодишна традиция за голямото дерби.

Същевременно в ЦСКА ще изплащат премии преди сблъсъка с Левски. "Червените" играчи ще получат по 3000 лева преди мача. Това са бонусите за победата над "сините" в първенството на 19 октомври с 3:0. Силният човек в управата на клуба Александър Томов обяви премиите, докато футболистите го подхвърляха в съблекалнята след успеха. Това са и единствените забавени пари за играчите на ЦСКА в момента. Превръща се в традиция от този сезон ръководството винаги да стимулира отбора финансово преди важен мач.

Мартин Петров не тренира на 100% и в клуба не смеят да прогнозират дали има възможност да бъде титуляр в събота.

Миналото и през Ливърпул крило Тони Силва показва добро ниво в първите тренировки и ще остане най-малко две седмици на проби. В дните след дербито ЦСКА ще организира контрола срещу втородивизионен тим, за да види качествата му в игрова обстановка.