Лудогорец приема Валенсия от 20:00 часа тази вечер на Националния стадион "Васил Левски" в първи мач от 1/8-финалите на Лига Европа. Треньорът на шампионите Стойчо Стоев и футболистите му са най-радостни от факта, че с отличното си представяне на европейската сцена успяха да обединят България. Тази вечер разградчани ще се радват на мощна подкрепа, след като повече от 40 хиляди билета бяха разграбени като топъл хляб. Именно пълните трибуни се очаква да окрилят Лудогорец за поредния подвиг.

"Все пак сме реалисти, може би един ден ще спре този устрем, с който си преправяме път в Европа. Радвам се, че успяхме да обединим хората, не само феновете, а хората в цяла България, които виждат нещо позитивно. Това е най-голямата победа, която извоювахме", заяви Стоев при включването си в предаването по bTV "Тази сутрин" от хотела, в който шампионите са настанени преди двубоя с Валенсия.

"Нашата цел е да играем добър и привлекателен футбол, затова и хората са на стадиона. Те не искат само да побеждаваме, а да побеждаваме привлекателно. Очаквам да се представим добре не само довечера, но и във втората среща срещу един много сериозен съперник, какъвто е Валенсия. Искам да играем добре, да излезем уверени, усмихнати, да се стремим да представим една добра футболна продукция на хората. Каквото и да се случи, искам да бъдем изпратени с аплодисменти", каза още треньорът на Лудогорец.

Лига Европа - сезон 2013/14