ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Мартин Петров даде разяснение за бъдещето си и коментира възможността да заиграе в ЦСКА. На 11 юли БЛИЦ съобщи, че Петров тренира с "червените". Лявото крило, което продължава да е без отбор, награди заедно с Димитър Пенев победителите на „Каменица Фен Купа“ в София. Това беше отборът Стабилните.
 
"Засега поддържам форма с ЦСКА, надявам се да излезе нещо. Не е розово положението. Не се отчайвам и когато излезе нещо, аз съм готов да приема предизвикателството. Мениджърът ми знае какво искам. В момента поддържам форма с ЦСКА, смятам, че това е достатъчно. Спрете спекулациите", заяви 34-годишният врачанин.
 
"За първи път съм в такава ситуация. Не е много приятно да търся къде да тренирам. Благодаря на Стойчо Младенов, че ми даде шанс да се подготвям с ЦСКА. Не им е лесно и на тях. Не знам защо така се случи в Еспаньол. Получиха се неща, които не очаквах и аз“, обяви бившият национал.
 
"ЦСКА почва от нулата, пожелавам успех на бат Стойо. Доста трудно ще е, но той се е доказал. И миналата година не почна с много състезатели. Надявам се ръководството да избере правилните хора, за да се върне клубът на мястото, което му приляга", допълни Петров.
 
"Какво има аз да коментирам представянето в евротурнирите, то се видя. Не е приятно да ни отстраняват всяка година някакви отбори, които преди 10 години не сме ги чували, че съществуват. За съжаление сме на това ниво, дано се вземат някакви мерки", коментира бившият играч на ЦСКА, Сервет, Волфсбург, Атлетико (Мадрид), Манчестър Сити, Болтън и Еспаньол.