Националният селекционер Лотар Матеус обяви на официалната си пресконференция още трима титуляри за евроквалификацията с Англия, която е утре от 21:15 часа. Сблъсъкът на "Васил Левски" ще започнат Ивелин Попов, Иван Иванов и Петър Занев. Така разкритите играчи от стартовия състав на германеца стават общо 7, след като във вторник той назова имената на Стилиян Петров, Мартин Петров, Николай Михайлов и Благой Георгиев.

"Попов, Иванов и Занев са други трима от титулярите за мача. Дали имаме здравословни проблеми? Единствено Александър Тунчев е леко настинал, всички останали са напълно здраво. Днес сутринта получих информация, че Тунчев ще е готов да тренира на заниманието тази вечер", заяви Матеус.

Тренировката ще започне малко по-рано от предвиденото - от 17:30 часа и първите 15 минути ще бъдат открити за медиите. Причината за изтеглянето й е желанието на Матеус да бъде на трибуните в Ловеч. Германецът ще гледа на живо европейската квалификация за младежи между България и Холандия, която е от 20:30 часа (пряко по БНТ 1).