Крилото на Лудогорец Михаил Александров смята, че не трябва да се отдава толкова голямо значение на дербито с ЦСКА, което е утре от 16:00 часа на „Българска армия”. Юношата на „червените” обаче призна, че мотивацията в разградския тим е огромна и всички искат победата.

„Не мисля, че трябва да се отдава такова значение на мача. Да, важен мач, и двата отбора нямат прави на грешка, особено ние заради точките, Но ние трябва да излезем като за всеки мач. Рано е още, преди разделянето на две шестици не може да се говори за шампион дори с 8, 10 или 12 точки разлика. Трябва да има промяна при нас, играем срещу първия, втори сме, а нагласата е да станем шампион. Пределно сме мотивирани. Мачът с ЦСКА ще ни доближи до лидера и ще ни даде малко крила в първенството, където не се представяме по начина, по който трябва”, сподели Мишо Александров.

„Прекалено много се шуми за съдията. Надявам се да стане хубав мач. Дано се напълни стадиона, колкото повече хора, толкова по-добре”, допълни крилото на Лудогорец.

„Не знам дали ще се отърся от случилото се в националния отбор. Надявам се това да е последния такъв слаб мач на националния отбор, било то с мен или не. По-скоро ние футболистите сме по-виновни, отколкото треньорът. Криво ми е за треньора и за българските фенове, това си беше звучен шамар”, завърши Александров.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите