Румънският защитник на Лудогорец Козмин Моци изрази надежда, че разградчани ще получат подкрепа от феновете на Динамо (Букурещ). Бранителят е един от любимците на феновете на „червените кучета“. Лудогорец се изправя срещу Стяуа в плейофите за влизане в Шампионската лига, като първата среща е в Букурещ на 19 август, а реванша – в София на 27-и август.

"Това ще бъде една много балансирана двойка. И двата отбора имат шансове да се класират. Мачовете ще бъдат много красиви и се надявам да покажем най-доброто, за да продължим в Шампионската лига. Лудогорец е в много добра моментна форма. Това е най-сериозният клуб в България понастоящем“, каза Моци пред румънски журналисти.

“Лудогорец привлече Хамза, защото имаме нужда от него, а не за да правим мръсно на Стяуа. Мисля, че той ще бъде вписан в нашата картотека за двубоите със Стяуа. Очаквам феновете на Динамо да ни подкрепят, както вероятно и тези на ЦСКА ще отидат да подкрепят Стяуа. Така е заради голямото съперничество между клубовете", добави Моци.

“Свикнал съм да играя срещу Стяуа, макар че този сезон още не съм ги гледал. Очаквам да ни бъде трудно“, завърши бранителят на Лудогорец.


Шампионска лига - сезон 2014/15

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка


"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите