Човекът на УЕФА, който следи акцията по разбиване на "черното тото" у нас Урс Клюсер обяви, че от европейската футболна централа все още няма конкретни доказателства за уредени срещи у нас.
 
Клюсер, който е отговорник по интегритета към УЕФА, бе намерен от БНТ на тръгване от България, където се срещна с представители на полицията и БФС.
 
"В последната година работим добре и в тясно сътрудничество както с разследващите органи и полицията, така и с БФС. Преди да предприемем конкретни стъпки, обаче са ни необходими доказателства, които тези институции да ни предоставят. Те си вършат работата прекрасно и правят всичко по силите си до този момент и вярвам, че ще се стигне до дисциплинарни действия и от наша страна.
 
Не мога да говоря за повече за уговорени срещи, докато тече разследването. Много е трудно да ви посоча пример, защото законът не ни позволява. Ще се въздържа от обвинения към клубове и определени мачове на този етап. Ситуацията е много сложна от факта, че нямаме конкретни доказателства", заяви Клюсер.