Спортният директор на "Левски" Наско Сираков взе отношение по темата с критиките срещу него. Началникът заяви след загубата с 0:2 от Лудогорец в неделя, че приоритет този сезон е изграждането на Сектор "А", отписвайки титлата, което никак не се хареса на фенове и бивши играчи на клуба.

„Не съм чел, но е нормално при тези резултати да има натрупано напрежение и срещу мен. В момента нито аз, нито клубът може да направи каквото и да е относно някакви трансфери. Периодът е такъв. Всеки приема думите ми за стадиона, както му е удобно. В момента строежът върви идеално, в идеални темпове. Трансферната политика на Левски е ограничена и замразена, поради простата причина, че не може да взимаме в момента играчи от никъде. Може да привличаме само свободни агенти, които не са играли и тренирали от три-четири месеца, така че не вярвам да са ни от чак такава голяма полза. Такива хора ще могат да ни свършат работа след два месеца", каза пред "Гонг" Сираков.

"При всички положения е тежко. Надявам се, че футболистите, които вече наблюдаваме и искаме да вземем през зимата, ще вдигнат доста нивото на отбора ни“, добави началникът в "синия" клуб.