ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Бившият шеф на стадион “Българска армия” и приближен на шефовете на ЦСКА от “Титан” – Калоян Стоянов, заяви, че Борислав Михайлов трябва да се “пази от гнева на търпеливия". Цимбика коментира вчерашното нападание срещу сградата на БФС и призна, че е бил привикван в полицията.

"Боби Михайлов от много време работи срещу нас. Ще му кажа само едно – пази се от гнева на търпеливия. Това се случи вчера, защото върпяхме много дълго време. Аз организирам турнира за Дени. Полицията днес го опозори. Бях в СДВР на разпит. За пръв път "червените" бяха заедно. Ние се организирахме във Фейсбук, но кои са организатори? Някой може ли да каже? Как така ме набедиха за организатор, дори има снимки как показвам на феновете да спрат да хвърлят камъни. Не съм привърженик на подобни акции. Аз работя в "Титан", това не е тайна за никого. Протестът бе срещу "Титан" и БФС. Няма как да организирам протест срещу себе си. Аз съм приятел с Митко Борисов и не го крия. Просто бяхме на турнира в памет на Дени. Хората изведнъж тръгнаха. Не съм съгласен с отношението на БФС към ЦСКА. Отидох да си изряза гражданската и фенската позиция. Ние вървяхме отпред, идеята беше да повикаме отпред хубави работи за Боби Михайлов, за негови роднини и изведнъж камъните хвръкнаха отзад. Може да е имало всякакви хора, може и това да са били провокатори, които не са привърженици на ЦСКА. И вие сте чули, че Дучето е имал провокатори там... Нямам представа какви арести е имало, мен ме викнаха с призовка. Аз лично никога не съм имал проблеми с полицията. Не съм привърженик на безредиците. Те едва ли не ни изкараха, че сме тръгнали към централата с по пет камъка в джобовете. Какво да направим като това е най-ремонтираната улицата в София", каза Стоянов в студиото на Канал 3.

"Тук трябва да се намеси държавата. Имаше момчета малки, за които ние не можем да носим отговорност. Повечето бели ги направиха те. Не носят наказателна отговорност, още се деца. Аз с тях не се движа. Те гравитираха около оня дебеличкия (б.р. - има предвид Дучето), на когото даже не искам да му казвам името. Росен Животното няма нищо общо с „Титан"", каза още Цимбика.

Той се изказа остро и срещу журналиста Георги Атанасов, наричайки го “онзи с мустака и лакираните нокти”.

"Този е написал 3 книги, но кой ще ги прочете? Трима човека сигурно са ги прочели. Тази лудост неговата е заразна. Никога не съм работил като охранител, нещо му е грешна информацията на журналиста с мустака и лакираните нокти. ЦСКА е начин на живот, аз съм тръгнал от Славия, имам медал и с “Левски”, но когато баща ме е водил на "Армията", не знам този човек какви книги е писал. И познавам "червените" легенди, които той споменава, те ме уважават много повече отколкото него", заяви Стоянов.