На 17 март 1982 г. - точно преди 32 години, се игра един от най-паметните мачове в историята на българския футбол. ЦСКА отстрани Ливърпул в турнира за КЕШ. В четвъртфинален реванш за КЕШ пред 70 000 зрители “червените” елиминират именития си съперник след продължения. Двата гола отбелязва Стойчо Младенов в 77-ата и в 101-ата минута.

Легендарният вратар на "червените" Георги Велинов си спомни с емоции за онзи велик сблъсък. "Изживявам го, приятно е. Удоволствието е уникално", заяви Джони пред NEWS7.

Велинов не скри задоволството си и от победата на ЦСКА в последния шампионатен сблъсък с “Левски”, спечелен с гол в продължението. "ЦСКА желаеха повече победата. Това ме радва. И ние имахме късмет последната секунда. За мен е хубав мач. След като биеш “Левски”, всичко е хубаво", подчерта прочутият вратар.

Легендата все още таи надежди, че ЦСКА може да триумфира с титлата. "Аз искам още сега, тази година да станем шампиони. Жестока е конкуренцията, искам го и го пожелавам на момчетата. Дай Господи да стане", заяви Велинов.


"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ