Португалското крило на "Левски" Кристовао Рамос отпадна в последния момент за реванша с ФК Сараево от втория квалификационен кръг на Лига Европа. Двубоят на стадион "Кошево" започва в 22:00 часа и ще бъде предаван директно по Диема. Както е известно, "сините" имат минимален аванс, след като в първата среща в София постигнаха победа с 1:0.

Рамос беше под въпрос за мача в Босна и Херцеговина, първоначално издържа фитнес теста, на който се подложи и Илиан Илиев се успокои, че ще го използва. На загрявката обаче португалецът отново почувства болки и в крайна сметка стана ясно, че няма да играе днес.

Мястото му заема Агиеманг Опоку. Така опциите пред "Левски" стават много малко и на пейката. Както е известно, Илиан Илиев не може да разчита и на още двама контузени - Христо Йовов и Ромен Ели, започнали сред титулярите преди седмица. Местата на Бижутера и френския защитник тази вечер заемат Роман Прохазка и Симеон Райков.
Levski_.jpg
"Левски": 23.Пламен Илиев, 2.Дъстли Мулдер, 3.Иво Иванов, 4.Станислав Ангелов, 6.Орлин Старокин, 45.Владимир Гаджев, 8.Роман Прохазка, 14.Агиеманг Опоку, 11.Симеон Райков, 31.Марсиньо, 19.Базил де Карвальо
Резерви: 1.Ивайло Василев, 20.Александър Башлиев, 25.Сюлейман Диамутен, 30.Антонио Вутов, 9.Жоао Силва, 14.Агиеманг Опоку, 21.Цветелин Тонев