Ръководството на ЦСКА опитва да стопли отношенията с феновете, които продължават откритите протести в цялата страна. Шефовете от “Титан” определиха нови цени на билетите, които ще важат до края на сезона. Пропуските за сектор “Г” ще струват само по 1 лев, което не се е случвало в последните няколко години. В сектор “В” ще се влиза срещу 3 лева, а в сектор “А” – срещу 5 лева.

Новината за новите цени на билетите за домакинските мачове на стадион “Българска армия” обяви днес на пресконференция един от собствениците Димитър Борисов. “Събрахме се всички и решихме това да са цените”, отсече шефът. “За някои неща феновете са прави, за други - не. Призовавам да не подкрепят “Титан”, а ЦСКА. Готов съм да изслушам хората и всеки да ми каже лично от какво е недоволен. Няма проблем да се срещнем, нека дойдат", допълни Борисов.

Само преди няколко дни ръководството определи цена от 10 лева за сектор “Г”, което предизвика масово недоволство от страна на феновете. Въпросните цени бяха актуални само няколко часа, след което пропуските бяха намалени на 5 лева. След решението на шефовете обаче феновете бяха зарадвани с изключително ниските цени./БЛИЦ