ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

И какво стана сега, кой е лъжеца, Сираков ли? Това попита популярната сред левскарите "Синя приказка" във "Фейсбук", където беше публикуван пореден коментар по горещата тема в клуба от "Герена" - войната между Наско Сираков и Ивайло Ивков. 

3x500 лв. Бонус за мачовете от efbet Лига!

"Голям автогол си забиха от драпане за власт и интриги. Запишете днешния ден като самоубийството на Сдружението и слугинския резил на Ивков", написаха от "Синя приказка" часове след пресконференцията на "Левски на левскарите". На брифинга управата на Сдружението поиска оставки в Левски

Часове по-късно пък изпълнителният директор на "сините" Ивайло Ивков даде тайна пресконференция за отбрани журналисти.

Останалата част от публикацията:

"Аз като ви говорих нещо, не съм си го измислял така наизуст. Това за скритата пресконференция пред отбрани журналисти даже няма да го коментирам. Явно това ще им е прозрачноста и ако вземат акциите. Ивков е показал това, което се очакваше, защото то друго в клуба няма. 2 млн. евро за Кордоба и 600 хиляди за Краев. Това прави общо 5,2 млн. лева. И Сираков не е излъгал - прав е като каза, че оферти за 6 млн. не са идвали в клуба. Което прави Ивков лъжеца. Отделно от сумата на Кордоба има едни 30% комисиони, които Ивков е изготвил и това прави, че още по-малко пари щяха да влязат в касата на клуба. Вие си ги смятайте колко, като от сумата за Кордоба извадите 30%.

Да не говорим, че излъга и, че Сираков еднолично отказал офертите, а то се оказа, че са взели решението заедно с Мъри. Последващата оферта за Кордоба от Сочи за 2,5 млн. евро изобщо няма смисъл даже да се коментира, защото е по есемес и не е официална до клуба. Но просто като щрих - и да беше официална, то не само НАП, а и банките са ни посъветвали да не правим сделка със Сочи. Защото собственикът на Сочи Борис Ротенберг е с наложени санкции от САЩ/Великобритания/ЕС поотделно. Както и цялото му семейство. Само тъпакуси като Ивков и Сдружението биха тръгнали да правят бизнес с такъв човек в момента. И както казах онзи ден - добре, че Наско не им се е вързал, защото втората "Казанска афера" като нищо щеше да ни сполети отново. А може би онези това са искали. Така, че след като се доказа, че лъжеца е Ивков, то по думите на Сдружението трябва да си подаде оставката, макар, че той трябваше да го е направил отдавна...".

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023