Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ 3!

Стойчо Младенов коментира състоянието на ЦСКА след равенството 0:0 срещу Локомотив (Пловдив) от 3-ия кръг на “А” група. Двубоят се игра в Сливен, тъй като “червените” бяха наказани с лишаване от домакинство за един мач. Екзекутора на Ливърпул не говори за двубоя, а за тежката криза, в която се намира ЦСКА.

“Титлата? Ще стане прекалено късно за титлата. Даже то вече е късно. Не можем да говорим за никакви цели пред нашия отбор, докато няма яснота кой ще управлява клуба. В момента се лутаме и лъжем футболистите всяка седмица. Говорим за съществуването на ЦСКА, а не за цели и титли. Нека видим управлението, стратегията на клуба и всичко останало. Как да говоря за цели?! Най-лесно е да нападнем играчите, но аз съм на сто процента на тяхна страна. Това са едни и същи състезатели, които играят още от мачовете с Мура. Имаме точно 11 футболисти, които излизат на терена във всеки един мач. На тяхна страна съм. Те не могат да бъдат винени От мен лоша дума за тях няма да чуете", заяви Стойчо Младенов.

"Една от причините за слабата и бездушна игра е обещание на собствениците към играчите, което не бе изпълнено. Това е некоректно, това е нечестно. Всичко тръгва...един клуб, за да съществува, трябва да има управление. Аз не съм тук, за да ви изнасям лекции, а да говоря за мача, за утрешния мач и т.н. Няма седмица, в която да не алармирам и да не съм говорил с юристите и Венци Живков за Платини. Това обаче не е разрешено. След една седмица футболистите трябва да бъдат картотекирани. Аз съм настоятелен казусът с Платини да бъде разрешен, защото има начини. Надявам се през септември положението да бъде по-добро. Да имаме нови футболисти и ако дойде ново ръководство, нещата да потръгнат", допълни наставникът.

“Прекланям се пред всички фенове, защото благодарение на тях ЦСКА съществува. Да знаете. Този геноцид през последните 20 години...Единствените, които спасяват ЦСКА, са феновете. В момента имаме нужда от всеки един привърженик, от най-малкия до най-големия. Хората трябва да изискват, да притискат. Много ми се искаше да победим, за да посветим победата на Бате Крум. Надявам се в следващият мач да победим, за да я посветим на него”, завърши Младенов./БЛИЦ