Ръководството на ЦСКА се е разплатило с редица футболисти, мениджъри, други клубове, бивши треньори и обслужващ персонал в последните дни, стана ясно от публикация в официалния сайт на клуба. От "Армията" дори публикуваха платежните за извършените плащания, като обещават прозрачността да продължи и в бъдеще. От първия документ става ясно, че бившата звезда на "армейците" Мартин Петров е получил 25 000 лева.

По-долу сред платежните е и това за стоте хиляди лева на Чавдар (Етрополе) по трансфера на Ивайло Чочев. Още на 20 април БЛИЦ разкри, че ръководството на ЦСКА се е издължило на Емил Димитров.

Публикуваното на сайта на ЦСКА:

Армейци,

Във връзка с договори за разсрочване поместваме суми, които са покрити към отделни кредитори до момента. ПФК ЦСКА АД и неговото ръководство вече заявиха намеренията си за въвеждането на нова визия за развитие, както и подход на коректност и принципност в отношенията. С оглед настоящата ситуация, информираме огромната червена общност за извършените текущи плащания. Наясно сме, че професионалната етика не изисква разкриването на финансови параметри между две страни.
Институцията "ЦСКА" обаче генерира не само огромен обществен интерес, а и любовта на всички ни. Затова подхождаме открито и с максимална степен на прозрачност.

Ръководството на клуба още веднъж ви уверява, че не е спирало нито за миг работата, както по осигуряването на лиценз, така и по стратегическото развитие на ЦСКА за в бъдеще.

Предстои да бъде публикуван и списък на всички, които проявиха уважение и лоялност към клуба, отказвайки се или разсрочвайки определени суми. Това са хора, които заслужават признанието на всички.

Кампанията по набирането на средства за покриване на задълженията към НАП ПРОДЪЛЖАВА. Благодарим на всички, които се отзоваха до момента. Вижте тук линк към сметката:  http://www.cska.bg/club-news/2015-04-24/do-armeytsite

ЗАЕДНО МОЖЕМ ВСИЧКО!

ВИЖТЕ ВСИЧКИ ПЛАТЕЖНИ - ТУК!

------------------------------------

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015