Шампионската титла все още е цел на “Левски”. Това обяви спортният директор на клуба Христо Йовов. “Всички, които разбират от футбол ще ми се изсмеят, ако кажа, че ще станем шампиони. Докато има шанс на теория, “Левски” ще се бори, но...С оглед на резултатите, които се получават не сме изгубили пълна надежда. Дано се проумее всичко, което сме коментирали в съблекалнята вчера и днес. С част от тези футболисти съм играл. Знам, че имат характер и сила да се вдигнат, те го направиха и миналата година“, заяви Бижутера.

Треньорският екип и футболистите ще могат да се докажат до края на календарната година. Такова решение е взето на среща между Батков и Христо Йовов, която се проведе днес. Със собственика се е видял и старши треньорът Тони Здравков, който със сигурност остава на поста до края на годината.

„Треньорите остават, но преди паузата ще коментираме. Трябва да покажат промяна, не толкова в резултатите, а най-вече в играта. Не може Левски да играе по този начин, както го направи в събота срещу ЦСКА. Ние си говорихме за този мач. Отново искам да благодаря на феновете, защото само те спечелиха дербито от наша страна на трибуните, каза още Йовов. - Изложих концепция пред Тодор Батков. Има няколко точки, върху които трябва да наблегнем. Трябва да излезем от този омагьосан кръг, няма да влизам в пояснения. “Левски” трябва да има ясна визия, какво да прави и как да изглежда. Ако трябва да бъда честен, резултатите ще се видят след минимум година. Най-важното е да играем хубав и рационален футбол.”