Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Христо Йовов ще води атаката на "Левски" във вечното дерби с ЦСКА, което стартира в 17:45 часа на Националния стадион "Васил Левски".

Треньорският щаб на "сините" е взел решение да се довери на опитния Йовов, който от доста време не е играл сам на върха на атаката. В същото време пък от титулярната единайсеторка е изваден Жуниньо, който заедно с Иван Цветков са на пейката.

По крилата Бижутера ще бъде подпомаган от Кристовао Рамос и Тони Калво. В централната зона на терена титуляри са юношата на ЦСКА Орлин Старокин и Даниел Димов, пред които ще играе Владимир Гаджев.

Вратата на "Левски" ще пази капитанът Пламен Илиев, а защитното каре пред него включва Дъстли Мулдер - на десния бек, Иво Иванов и Сюлейман Диамутен - централни бранители, и Нуно Пинто на левия бек.

Стартовият състав на "Левски": 23.Пламен Илиев, 2.Дъстли Мулдер, 25.Сюлейман Диамутен, 5.Иво Иванов, 28.Нуно Пинто, 7.Даниел Димов, 6.Орлин Старокин, 45.Владимир Гаджев, 16.Кристовао Рамос, 8.Тони Калво, 10.Христо Йовов
Резерви: 1.Димитър Илиев, 20.Александър Башлиев, 55.Йордан Милиев, 30.Антонио Вутов, 11.Симеон Райков, 12.Жуниньо, 19.Иван Цветков