Капитанът на ЦСКА Петър Занев обяви, че срещу "червените" има конспирация. Причината е, че срещата със Славия в предишния кръг (б.р. - 1:0 за "армейците) е трябвало да бъде отложена, а не да се проведе при сняг и студ. 

"Първите два кръга се направи всичко възможно да се реши първенството, но победихме. Какво имам предвид ли? Нормално ли е да играем на такива условия като на мача срещу Славия? След мача дори не ни взехте интервюта, защото беше много студено. Лятото пък играем на 35 градуса”, оплака се Занев след победата с 1:0 над Черно море.

За днешния двубой опитният бранител каза: "Чакахме си момента. Ако трябва да съм честен, не беше точно това начинът, по който планувахме да играем. Трябва да сме по-агресивни, да контролираме повече топката. Но срещу нас имаше силен противник. Да се надяваме, че победите с по 1:0 са шампионски. Не трябва да се лъжем. Имаме да подобряваме много неща в играта. В Разград искам да играем добре и да победим, за да стане интересно първенството”, каза Занев, след което коментира сътресенията на “Армията”, след като Гриша Ганчев изрази намерения да се оттегли - "Неприятни са тези неща, имаме три месеца и ще направим всичко възможно да станем шампиони. За нас самите, за клуба, за феновете, за господин Ганчев. За нас неговото решение бе изненада, но с играта си ще се опитаме да го накараме да остане. Не съм разговарял с него. Дойде г-н Пламен Марков и главният мениджър Стойчо Стоилов. Разговаряха с нас. Това, което обявиха, това е”, разясни Петър Занев.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството